werkcafe

Ontdek Vroesenpark

Ontdek Rotterdam

Door Meryem

Mijn eerste leuke ervaring in het Vroesenpark was voor het eerst toen ik 15 was.Vroesenpark is een park in Rotterdam -noord.Het park is bij de Vroesenlaan en blijdorp. Het is een vrolijk park waar iedereen het naar z’n zin heeft en graag naar toe ga in de zomer. Daar zijn de bloemetjes al gegroeid. Mooi groen gras.Vaak loop ik daar naartoe om even tot rust te komen.

Ook als ik een date heb dan vind ik het leuk om daar naartoe te gaan, om gezellig te picknicken. Het is dan best romantisch als je daar met een geliefde bent of je bestfriend. Eenmaal als je daar bent op de Vroesenpark ga ik helemaal los in mijn gedachten. Ik voel me helemaal los van allerlei nare en stressvolle gedachten. Een soort therapie is het dan. Met je mind zwevend door de lucht. Beetje stoeiend op het gras met je maatje,of je lover. Het hete zon boven je hoofd. Allerlei soorten mensen die dan langs wandelen. Je kan daar ook eten en drinken. Er wordt ook gebarbecued.

Vaak worden er ook festivals georganiseerd. Er komen ook kinderen van 0 tot 5 jaar die samen met hun (groot) ouders muziek maken, en liedjes zingen over de nazomer. Er wordt ook voor instrumenten gezorgd.Het enige is,dat je zelf een kleedje moet meenemen. Ook is er een podium: er word er daar ook kinderactiviteiten georganiseerd. Ze hebben ook jazz muziek en openlucht bioscoop.

Wat een gezelligheid. Af en toe ga ik wel eens alleen naar het park.Het is maximaal 20 min bij mijn huis vandaan. Af en toe neem ik een boek mee om te lezen. Dan zoek ik een apart plekje op waar niemand langs me heen kan lopen of lastig kan vallen. Wat een rust moment. Daar liggend op het gras op een kleedje.Vaak worden er in de zomer ook activiteiten georganiseerd zowel voor jong en oud. Dat was mijn leuke ervaring in Rotterdam in het Vroesenpark.

2 Vind ik leuk
2 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
2.095 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Bekijk ook

De Tour in Rotterdam

18-jul-2019 - Leuke dingen in de stad

Lees artikel