werkcafe

Over werkcafe

Stichting Werkcafé is opgericht in 2008 en initiatiefnemer van het online platform Werkcafe.nl.

Werkcafe.nl ontwikkelt en beheert op lokaal niveau online platforms voor en door mensen zonder werk. Op dit moment heeft het Werkcafé 5 ‘vestigingen’, in Rotterdam, Den Haag Utrecht, Kromme Rijn – Heuvelrug en Deventer (alleen Werkcafe Live). Bezoekers van een Werkcafé kunnen ervaringen met elkaar delen. ‘Waar loop je tegen aan als werkzoekende?’ of ‘Hoe ga je om met een klein budget?’ Lotgenoten en ervaringsdeskundigen steken elkaar een hart onder de riem en geven tips.

Werkcafe organiseert maandelijks live bijeenkomsten onder de naam Werkcafe Live. In Rotterdam op de eerste maandag van de maand, in Den Haag op de tweede maandag, Utrecht op de derde maandag van de maand en in Deventer elke eerste dinsdag van de maand. In Kromme Rijn – Heuvelrug zal binnenkort elke tweede en vierde dinsdag van de maand een Werkcafe Live worden georganiseerd . Zie voor informatie de sites van de respectievelijke Werkcafe’s of werkcafe.nl.

Het onderhoud van de websites en de organisatie van de bijeenkomsten is in handen van mensen met een WWB uitkering, die zo praktijkervaring opdoen met het schrijven van teksten, research, evenementenorganisatie, zelfstandig werken en omgaan met deadlines.

Neem een kijkje op een van onze Werkcafé’s. De deur staat altijd open!

SPELREGELS

Deze website kent een aantal spelregels. Deze regels zorgen ervoor dat het Werkcafé een veilige plek is om te praten en in contact te komen met anderen. Als uw bijdrage niet aan deze regels voldoet, dan wordt deze zonder bericht van de website verwijderd. Plaats alleen berichten die relevant zijn voor de lopende discussie. Start eventueel een nieuwe discussie. Gebruik geen andere taal dan Nederlands, en waar nodig, Engels. De geplaatste informatie is openbaar. Wees voorzichtig met het vermelden van persoonsgegevens! Het met naam en toenaam noemen van derden, zonder toestemming van de betreffende persoon is nooit toegestaan.

Wat mag niet?

• Scheldpartijen: Felle discussies zijn toegestaan, maar scheld- of vloekpartijen en kwetsende teksten niet;

• Racistische of discriminerende teksten en onwettige posts: Alles wat onwettig is, is vanzelfsprekend verboden. Het is ook niet toegestaan om onwettig gedrag uit te lokken of te stimuleren. Zoals bijvoorbeeld het oproepen tot onwettige handelingen als geweldpleging, het plaatsen van linken naar illegale content, het plaatsen van materiaal met copyright;

• Commerciële posts / commerciële mailings;

• Het plaatsen van onnodig schokkend materiaal of links daarnaar;

• Het plaatsen van seksueel getinte teksten en/of afbeeldingen;

• Spam

• Dubbelposts: Plaats geen dubbel– of crossposts. Gebeurt dit? De forum-redactie bepaalt vervolgens in welke rubriek het bericht het meest thuis hoort.

 

0 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
6.326 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Bekijk ook

De Tour in Rotterdam

18-jul-2019 - Leuke dingen in de stad

Lees artikel