werkcafe

WERKCAFÉ LIVE MAANDAG 13 MEI 2019

Op maandag 13 mei 2019 de tweede maandag in mei, in tegenstelling tot anders de eerste maandag van de maand  kun je weer nieuwe workshops bij ons Werkcafe volgen. Vergroot zo je kansen op werk en schrijf in.

Hieronder kun je je weer aanmelden voor een workshop van jouw keuze.

Kies één workshop; deze duurt de hele middag met een pauze tussendoor.

Schrijf je in door middel van onderstaande aanmeldknop!

LET OP! Je krijgt geen bevestiging van je deelname. Inschrijven betekent automatisch dat je kunt deelnemen.

Programma:

13.00 uur Inloop

13.30  uur Opening

14.00 uur Ronde 1 workshops

14.45 uur Pauze

15.00 uur Ronde 2 workshops

16.00 uur Einde

Locatie: Gebouw De Heuvel, Grotekerkplein 5, Rotterdam

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

LAAT ZIEN WIE JE BENT

door Edward Tuheteru

Met zijn nieuwe workshop “Laat zien wie je bent” gaat Edward met jou op zoek naar jouw doelen voor dit jaar. Dat kan zowel zakelijk als privé. We gaan samen op zoek naar jouw kwaliteiten en daarmee jouw toegevoegde waarde voor klant of werkgever, jouw acties en wie jou inspireert om jouw doelen te realiseren.

Wat laat jij van jezelf zien? Als (beginnend) ondernemer, werknemer of een combinatie van beide. In deze workshop ontdek je niet alleen je authentieke verhaal, maar vooral hoe je dit kan gebruiken tijdens sollicitaties en andere zakelijke gesprekken. In zijn boek ‘Op zoek naar je droombaan’ geeft Edward aan de hand van het levensfasemodel van Erik Erikson inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en de uitdagingen op je werk, die in elke levensfase net even anders zijn.

Edward is werkzaam als interim corporate recruiter en heeft daarnaast zijn eigen werving&selectie/loopbaanadvies bureau.

PROVOCATIEF COACHEN

door Stef Kleinherenbrink

Wat kan provocatief coachen voor jou als werkzoekende betekenen?

Provocatief coachen gaat ervan uit dat jij krachtiger bent en meer veerkracht hebt dan je zelf denkt. Want jij weet als geen ander heel goed waar jouw schoen wringt. Deze manier van coachen maakt gebruik van de revolutionaire cocktail van humor, warmte, uitdaging en verrassing. Geprobeerd gaat worden om jou als het ware te ontregelen zodat jij in beweging gaat komen in jouw zoektocht naar de oplossing van jouw probleem.

Dit gegeven is voor jou als werkzoekende (ook) interessant; hoe kan ik op een andere manier tegen en naar mijn situatie gaan kijken als werkzoekende. En dat gaan wij oefenen, wat provocatief coachen is ga jij dit dagdeel aan den lijve ervaren.

TIPS IN DE BIJSTAND

door Willem Hamminga / Eduard Geenen

Wat moet je wèl en wat moet je niet doen als je in de bijstand zit? Wat is slim en wat juist niet? Wat mag wel en wat moet je ècht niet doen?

Dilemma’s met een uitkering. Spaarzaam leven en de consequenties.

0 Vind ik leuk
0 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
5.196 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Bekijk ook

De Tour in Rotterdam

18-jul-2019 - Leuke dingen in de stad

Lees artikel