werkcafe

INGRESS, een real time strategie spel.

 

Door: Peter

Ingress is een op GPS gebaseerd spel, waarbij je meegenomen wordt naar unieke plekken over de hele wereld. Ga op avontuur met een groep of alleen. Ontdek je eigen buurt en maak nieuwe vrienden. Je gebruikt je telefoon om de straat op te gaan en te zoeken naar zogenaamde ‘portals’ oftewel poorten. ‘Portals’ kunnen monumenten zijn, belangrijke plekken of plekken waar mensen samen komen. Deze plekken moet je vervolgens je eigen maken. Daarna kun je ‘portals’ versterken door jouw items “op” de ‘portal’ te plaatsen en kun je de verschillende ‘portals’ aan elkaar linken om zo punten te scoren voor je team.

Je speelt het spel met twee teams. Een blauw team, the Resistance. En een groen team, the Enlightened. Onze wereld heeft te maken met de aanwezigheid van de ‘Shapers’. Het verhaal achter het spel laat zien dat deze twee teams twee verschillende zienswijzen hebben over de komst van deze buitenaardse levensvorm. Terwijl het groene team hun exotische materie omarmt en de mensheid wil helpen naar een hoger niveau te brengen, betwist het blauwe team deze materie en staan voor ons oorspronkelijke bestaan en zijn natuurlijke evolutie.

Join het Blauwe team als ‘the Resistance’.

Help ons in onze Augmented Reality zoektocht. Als bijlage toegevoegd een Handleiding pdf-bestand met alle tips en trucjes.

Wandel gewoon eens rond in je buurt. Het hoeft echt niet lang te duren, maar het geeft meteen veel energie. En buiten is veel dichterbij dan we denken. Als je je deur uit stapt, dan ben je er al.

 

 

2 Vind ik leuk
2 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
7.425 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Bekijk ook

De Tour in Rotterdam

18-jul-2019 - Leuke dingen in de stad

Lees artikel