werkcafe

Een aparte ervaring

Bijbaan

In mijn jonge jaren heb ik bij de keten Domino’s Pizza gewerkt. Het was een leuke bijbaan, ik werkte er als bezorger, het was een leuke tijd. Als het druk was, dan was het ook echt chaos, en moest je soms wel 3 a 4 bestellingen tegelijk bezorgen.

Maar je had ook dagen dat het erg rustig was. Dan hielp je mee in de winkel. Dit deed je door weer en wind, en je ontmoette veel verschillende mensen, ik heb het dan ook met veel plezier gedaan.

Nieuwe bijbaan

Nadat ik mijn diploma op de middelbare school had behaald, ben ik een hbo studie gaan doen, waardoor ik geen tijd meer had om dat met mijn baan bij Domino’s Pizza te combineren.

Op een gegeven moment besloot ik dat het toch wel fijn zou zijn om een beetje extra geld te hebben. Dus toen heb ik besloten om een bijbaan te zoeken voor in het weekend.

Ik zag een vacature bij de Mediamarkt en ze zochten een vakkenvuller.

Dat leek me wel leuk en niet echt ingewikkeld. Daarom heb ik toen mijn C.V. opgestuurd met een goede motivatie brief ik voldeed trouwens ook aan alle eisen die werden gesteld in de vacature.

Conclusie

Na een week kreeg ik antwoord op mijn sollicitatie, eentje die je totaal niet verwacht: “Je hebt niet de nodige opleiding die is vereist voor deze baan.”.

Toen wist ook dat het flauwekul was, ik heb namelijk nog nooit gehoord van een opleiding tot vakkenvuller.

Vond dat ook zo raar dat ik weer contact heb opgenomen met de Mediamarkt, maar die wilden natuurlijk geen antwoord geven. Heel erg jammer.

Hoe simpel iets dan ook mag klinken, als ze je niet aan willen nemen, dan heb je gewoon pech.

Geschreven door anoniem

1 Vind ik leuk
1 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
4.564 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Bekijk ook

De Tour in Rotterdam

18-jul-2019 - Leuke dingen in de stad

Lees artikel