werkcafe

Werkcafé op tv

Initiatiefnemer

Als initiatiefnemer van het Werkcafé heeft Celine Curiel meegewerkt aan het programma ‘de arbeidsmarkt’ van SBS 6. In een interview met Arnold Vanderlyde vertelde zij over het Werkcafé.

Wekelijks bespreekt Arnold Vanderlyde in het programma ‘De Arbeidsmarkt’ de gebeurtenissen op de arbeidsmarkt. Hij ontvangt in de studio diverse bekende, succesvolle en minder bekende werkgevers, werknemers en gasten die tips en hun visie op de Nederlandse arbeidsmarkt geven.

Het is een multimediaal programma over de arbeidsmarkt. Er is een eigen online recruitment platform en social media activiteiten (via Twitter en Facebook). Tal van sollicitatiemogelijkheden zullen worden aangeboden en met regelmaat zullen er videopitches gepost worden, welke onderaan de pagina terug te vinden zijn. Het wekelijks terugkerende tv-programma zal, gecombineerd met de vacaturesite, voor een grote impact op de arbeidsmarkt zorgen.

Wekelijks komen in dit programma Nederlandse topondernemers en directeuren aan het woord die genomineerd zijn tot de best presterende werkgevers 2016. Presentator Arnold Vanderlyde voelt deze topondernemers positief kritisch aan de tand en wordt bijgestaan door co-host tevens topondernemer Stephan van Gelder. Stephan geeft de laatste actuele informatie over de arbeidsmarkt en voorziet de kijker van praktische tips over solliciteren. Iedere aflevering krijgt een werkzoekende een kans zichzelf binnen 30 seconden te presenteren aan werkgevend Nederland. Kortom: hét programma voor de Nederlandse beroepsbevolking.

Lees hier het interview met Celine Curiel dat eerder op onze site is gepubliceerd.

0 Vind ik leuk
0 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
2.464 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Bekijk ook

De Tour in Rotterdam

18-jul-2019 - Leuke dingen in de stad

Lees artikel